Tässäkö Yhdysvaltojen kammottavin hotellihuone? ”Muistuttaa murhapaikkaa”

Matkailu · Terhi Piiroinen

Halvoissa ja rähjäisissä hotelleissa vieraileva Dan Bell tekee viihdyttäviä arvosteluja YouTubeen. Nyt hänen Another Dirty Room -sarjaan on lisätty Swan Motel -nimisen majoitusliikkeen arvostelu. Huone oli kuin kauhutarinoiden murhapaikka.

Marylandissa sijaitsevassa motellissa ystävineen vieraillut Dan Bell sanoo nähneensä todella heikkotasoisia majoitusratkaisuja, mutta Swan Motelin kunto sai hänet voimaan pahoin. Mies oli maksanut yöstä 40 dollaria. Yhdelle hengelle tarkoitettu huone muistutti enemmän murhapaikkaa kuin yöpymiseen tarkoitettua tilaa.

Huoneen seinissä, verhoissa ja matolla oli veritahroja. Lavuaarissa oli oksennusta. Seinämateriaalit irtoilivat ja vessanpöntön päältä löytyi käytettyjä vanupuikkoja. Huoneen pyyhkeet olivat ruskeiden tahrojen peitossa.

Suihkun homeisten laattojen alta ryömi esiin ötököitä. Sängyn patjat olivat eritteiden peitossa ja rikki. Huoneessa ei ollut ilmastointia ja ikkunat oli naulattu umpeen. Huone maksettiin käteisellä, mutta moni viettäisi yönsä mielummin taivasalla kuin Swan Motelissa.