Ariana Granden Manchester-konsertista jättimäinen hyväntekeväisyys – mukana Miley Cyrus, Justin Bieber, Katy Perry ja Coldplay

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ariana Grande ilmoitti taannoin palaavansa Manchesteriin hyväntekeväisyyskonsertin merkeissä. Tapahtuman tuotot on tarkoitus lahjoittaa tähden taannoisessa konsertissa tapahtuneen terrori-iskun urhien omaisille.

One Love Manchester -hyväntekeväisyystapahtuman päivämääräksi on nyt vahvistunut sunnuntai 4. kesäkuuta. Ariana Granden lisäksi esiintymässä nähdään iso liuta muita musiikkimaailman tähtiä, kuten Miley Cyrus, Pharrell, Katy Perry, Coldplay, Justin Bieber, Niall Horan ja Take That.

Tapahtuma järjestetään yli 50,000 henkeä vetävällä Emirates Old Trafford -krikettikentällä. Huffpost-sivuston mukaan se tullaan esittämään suorana lähetyksenä BBC-kanavalla, radiossa ja internetissä. Kaikki tuotot lahjoitetaan We Love Manchester -hätärahastolle.

Manchester Arenalla suoritettu terrori-isku surmasi 22 henkeä ja haavoitti yli sataa ihmistä. Ariana Grande perui tapahtuneesta järkyttyneenä useita Dangerous Woman -kiertueensa suunniteltuja Euroopan esiintymisiä.