Emily Ratajkowskin estoton iltapuku – rintavako paljastui kuin ikkunasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovasti tuloaan mallimaailman A-sarjan viime vuosina tehnyt Emily Ratajkowski nähtiin äskettäin poseeraamassa sporttivaatteiden mainoskuvauksissa, joiden fyysinen rehkiminen otti selvästi koville. Viime viikolla Ratajkowski lekotteli Etelä-Ranskan Cannesissa elokuvafestivaaleilla.

Paparazzikuvissa Emily nähdään poseeraamassa Nelyubov-elokuvan ensi-iltajuhlien punaisella matolla, jonne hän asteli upeassa mustassa iltapuvussa. Asukokonaisuuden kruunasi etumuksen näyttävä aukko, joka oli kuin ikkuna supermallin rintavakoon.

Taannoin Emily Ratajkowski nähtiin vaativissa DKNY-vaatemerkin kuvauksissa, joissa naisen tuli tehdä esimerkiksi punnerruksia. Punnerrukset eivät naiselta sujuneet, minkä vuoksi yksi työryhmästä yritti nopeasti näyttää naiselle oikean tekniikan kapeisiin punnerruksiin. Kyse ei kuitenkaan ollut tekniikasta, vaan voiman puutteesta. Malli otti tilanteen kuitenkin huumorilla.

Splash
Splash
Splash