Esitys pudottaa tuolilta – tällaista vatsastapuhumista harva osaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

America’s Got Talent -ohjelmassa on nähty hyvin kirjavia ja erilaisia esityksiä, joissa ihmiset ovat päässeet esittelemään huikeita taitojaan. Tällä kerralla lavalla tuomarit yllätti 12-vuotias Darci Lynne, joka esitti vatsastapuhumista tavalla, jota kukaan ei osannut odottaa.

Tuomarit ihastuivat nuoreen tyttöön, joka tuli nukkensa kanssa lavalle. Tyttö kertoi halunneensa esitellä vatsastapuhumista siksi, että lajille saataisiin enemmän harrastajia. Kun tyttö alkoi esiintymään, tuomarit ja yleisö yllättyivät täysin. Darci Lynne alkoi laulamaan todella taitavasti vatsastapuhumalla ja sai kaikkien leuat loksahtamaan auki.

Darci Lynnen koe-esiintymisvideo on lähtenyt kulovalkean tavoin leviämään sekä Facebookissa että YouTubessa. Harva osaa laulaa näin kauniisti kuin Lynne ja tehdä sen vielä suu kiinni vatsastapuhumalla. Ohjelmassa on nähty useita hyvin taitavia vatsastapuhujia, mutta Darci Lynne on täysin omaa luokkaansa, minkä vuoksi hän pääsikin suoraan kultaisen summerin avulla suoriin lähetyksiin tällä esiintymisellä.