Jalkapalloilijan filmaus leviää verkossa – ei ihan Oscarin arvoinen suoritus?

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapalloilijoiden filmaus herättää toisinaan kiivastakin keskustelua urheilufanien keskuudessa. Filmaamisessa pelaajat esittävät kaatuneensa ja loukkaantuneensa kentällä pahemmin kuin todellisuudessa on tapahtunutkaan.

Serbialainen jalkapalloilija Danko Lazovic on herättänyt verkossa huomiota varsin yliampuvalla filmaamisellaan. Unkarin Videoton-joukkueen riveissä pelaava mies kaatuu kentälle pyörien ympyrää nurmella ja jää sätkimään paikoilleen kuin kuivalle maalle joutunut kala. Tilanne tapahtui Videotonin ja Budapest Hovedin välisen pelin aikana.

Filmaaminen jakaa runsaasti mielipiteitä jalkapallokansan keskuudessa. Esimerkiksi Englannin jalkapalloliitto ilmoitti taannoin kieltävänsä filmaamisen tulevalla kaudellaan. Kieltoa rikkovia odottaa Sportbible-sivuston mukaan jopa kahden ottelun pituinen pelikielto.