Hurja yhteenotto! Karhu yritti saalistaa hirvenvasan – emo oli toista mieltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Karhut ovat metsien tehokkaita saalistajia, mutta nekin joutuvat nöyrtymään jälkikasvuaan puolustavan äidin raivon edessä. Tämä tulee selväksi Yhdysvaltojen Arizonassa asuvan Shannon Sevillen videolla.

Maailman ääri -lempinimellä tunnetussa Arizonan East Pocketissa kuvatulla videolla nälkäinen karhu on hyökkäämässä hirven vasan kimppuun. Vasa reagoi kimeällä avunhuudolla, mikä hälyttää sen emon paikalle.

Aikuinen hirvi juoksee vihaisena paikalle. Karhu kiipeää puuhun, mutta lakskeutuu pian alas yrittääkseen hyökätä jälleen vasan kimppuun. Pillastunut hirvi ajaa karhun nopeasti takaisin puuhun. Vasa ja sen emo pääsevät poistumaan rauhassa paikalta.

Shannon Seville sattui näkemään tilanteen ajaessaan autolla ohi. Hän tiesi kyseessä olevan ainutlaatuinen tilanne, ja päätti ikuistaa sen kamerallaan. Naisen mukaan hän ei tiedä, kuinka välikohtauksessa loppujen lopuksi kävi.

– Eläimet katosivat, emmekä halunneet nousta pois ajoneuvosta seurataksemme niitä. Todennäköisesti tilanne päättyi kuten ne yleensä päättyvät luonnossa. Vasa ei vaikuttanut haavoittuneelta ja emo pysytteli koko ajan sen vierellä, Seville kuvaili AZ Central -lehdelle.

 

Bear vs. Elk @ "The end of the world", Flagstaff. Can't believe I rolled up on this shit!For licensing contact licensing@viralhog.com

Publié par Shannon Seville sur dimanche 21 mai 2017