Kolmevuotiaalla upea tyyli – nämä hiukset huomataan missä tahansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että hiukset kertovat paljon kantajastaan ja ovat kuin henkilön kruunu. Hiukset voivat kertoa paljon henkilön elämäntyylistä ja persoonasta, minkä vuoksi moni haluaakin säännöllisin väliajoin käydä ammattilaisella päivittämässä oman tyylinsä.

Nyt videolla nähdään todella persoonallinen hiustyyli, jonka parturikampaaja leikkaa uneliaan pikkupojan hiuksiin. Parturi esittelee hiustenleikkaustaitojaan trimmaajalla, jonka avulla hän loihtii pojan hiuksiin kuvan, jossa hiukset näyttäisivät valuvan kuin pisaroina päälaen sivulta alas päin.

Videolla Los Angelesin Elegance Studio -kampaamossa työskentelevä 27-vuotias taituri Yadiel A Rodriguez leikkaa kolmevuotiaalle asiakkaalleen taitavasti hauskan kuvion hiuksiin. Innokkaasti partirikampaajan tuoliin istahtanut poika nukahtaa nopeasti nuoren miehen ammattitaitoisessa käsittelyssä. Poika näyttäisi olevan hyvin tyytyväinen hauskaan lopputulokseen nähdessään valmiit hiuksensa kun hän heräsi parturista.