Näyttävä avaus finaaliottelulle – jalkapallo kentälle lentolaudalla

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapallon Portugalin cupin finaaliottelu päättyi töbö vuonna Benfican 2-1 voittoon. Benfican ja Vitorian välinen ottelu herätti kuitenkin huomiota maailmalla myös hieman toisenlaisesta syystä.

Jalkapallo tuotiin kentälle taatusti ikimuistoisella tavalla. Sen toimitti ottelun alussa mies, joka ratsasti kentän yläpuolella suurikokoisen UAV-kopterin päällä seisten. Kypärään ja harmaaseen asuun sonnustautunut lentolautailija laskeutui lopulta nurmelle, ja luovutti pallon tuomarille.

Tilanne ikuistettiin videoiksi, jotka lähtivät nopeasti leviämään verkossa. Tilanteessa käytetty drone oli Omni Hoverboard. Se pystyy kannattelemaan tavanomaisia UAV-laitteita suurempia painoja, minkä ansiosta laite toimii käytännössä lentolautana.