Polttariseurueen paidat liian rajut – poliisi poisti heidät lennolta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

18 naisen polttariseurue poistettiin lentokoneesta sen vuoksi, että heidän paidoissaan lukenut teksti koettiin loukkaavana. Naiset olivat nousseet koneeseen Englannissa East Midlandsin lentokentällä, josta heidän oli ollut tarkoitus lentää Mallorcalle.

Naisia pyydettiin Jet2-lennolla vaihtamaan heidän asunsa. Naisten paidoissa luki toisella puolella: ”Emma’s hen party 2017”, ja toisella puolella: ”Bitches on tour”. Tekstit koettiin epäsopivina ja uhkaavina, minkä vuoksi 18 naista oli pyydetty vaihtamaan vaatteet. Kun naiset eivät olleet vaihtaneet paitojaan, heidät oli Daily Mail -uutisten mukaan poistettu lennolta.

18 naisen polttariseurueessa olevat naiset olivat olleet iältään 35 – 60 -vuotiaita. Naiset olivat olleet tyrmistyneitä siitä, että heidän asuvalintaansa oli rinnastettu terroriuhkaan. Naiset olivat maksaneet matkoistaan 500 puntaa, ja uusien lentojen ostamisen vuoksi he joutuivat maksamaan vielä 130 puntaa lisää.