PornHub täytti 10 vuotta – paljasti suosituimmat kategoriansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurin aikuisviihdesivusto PornHub täytti kymmenen vuotta. Sivusto on nyt julkaissut kaikkien aikojen suosituimmat kategoriat. Tilastot on kerätty koko sivuston olemassaolon ajalta.

Toukokuun 25. päivä vuonna 2007 perustettu PornHub on noussut kymmenessä vuodessa maailman suosituimpien nettisivustojen joukkoon. Vuonna 2008 vain prosentti sivuston käyttäjistä nautti videomateriaalista mobiilin kautta. Nykyisin 75 prosenttia vierailijoista käy sivustolla kämmentietokoneensa kautta. Sivustolle on ladattu sen historian aikana kymmenen miljoonaa videota, joiden yhteiskesto on noin 1,5 miljoonaa tuntia. Sivustolla käy päivittäin 75 miljoonaa vierailijaa.

Kaikkien aikojen katsotuimmat kategoriat ovat hentai, hyvin varustetut miehet, naiset suurilla rinnoilla, anaaliseksi, tummaihoiset, mature-genren edustajat ja yli 18-vuotiaat teinit. Kolmen kärki mukailee viime vuosien suosituimpien kategorioiden kaavaa, sillä kolmanneksi eniten PornHubissa on katsottu amatööripornoa. Toiseksi eniten viehättävät seksikkäät äidit, eli milfit. Kaikkien aikojen katsotuin kategoria on kahden naisen keskenään suorittama aikuisviihde, joka kulkee sivustolla nimellä lesboseksi.