Nyt se on varmaa! Amanda Seyfried Mamma Mia! -elokuvan pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka jättisuosioon vuonna 2008 noussut Mamma Mia! -musikaalielokuva saa jatkoa. Mamma Mia: Here We Go Again! saa ensi-iltansa 10 vuotta ensimmäisen jälkeen. Nyt on varmistunut, että myös jatko-osan päätähtenä Sophien roolissa nähdään ensimmäisessä elokuvassa loistanut Amanda Seyfried.

Deadline-elokuvalehden mukaan vielä ei ole virallisesti varmistettu tullaanko myös Pierce Brosnan ja Meryl Streep näkemään elokuvassa. Jatko-osa saa ensi-iltansa 20. heinäkuuta 2018.

Jatko-osassa tullaan kuulemaan runsaasti kappaleita, jotka eivät olleet lainkaan mukana ensimmäisessä elokuvassa. Uuden elokuvan käsikirjoituksen tekee Ol Parker ja tuottajina toimivat muun muassa ABBA-yhtyeen Benny Andersson ja Björn Ulvaeus. Ensimmäinen elokuva ei ollut arvostelumenestys, mutta lippuluukuilla elokuva oli jättihitti. Se tuotti 114 miljoonaa dollaria.