Bob Marleyn poika kannabislehden johtoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen High Times lukeutuu tunnetuimpiin ja suurimpiin kannabisaiheisiin aikakauslehtiin. Nyt vuodesta 1974 saakka ilmestynyt lehti on siirtynyt uuteen omistukseen.

Damian Marley on ostanut High Timesin enemmistöosuuden yhdessä coloradolaisten laillista kannabista myyvien tahojen kanssa. Oreva Capital -sijoitusyhtiön johtama ryhmä osti 60 prosenttia lehden omistavan yhtiön osakkeista 42 miljoonalla dollarilla.

– High Times on kannabiksen Coca-Cola. Näimme tilaisuuden muuttaa High Timesin vastakulttuuriliikkeen auktoriteetista moderniksi mediayritykseksi, Oreva Capitalin toimitusjohtaja Adam Levin kuvaili San Francisco Chronicle -lehdelle.

– Kasvatin kannabista teininä. Opin erottamaan uros- ja naaraskasvin lukemalla High Times -lehteä. On kunnia olla osa vuosikausien ajan fanittamani lehden perintöä, Damian Marley paljasti.

High Timesin printtiversiolla on noin 236,000 kuukausittaista tilaajaa. Lehti on elänyt uutta nousukautta monien Yhdysvaltojen osavaltioiden laillistettua kannabiksen viihdekäytön. Lehden lisäksi yhtiö tunnetaan High Times -verkkosivuista ja Cannabis Cup -tapahtumasta.

Damian Marley on muusikko Bob Marleyn nuorin poika. Isänsä tavoin hän on tehnyt uraa reggaemuusikkona. Hän on myös tehnyt yhteistyötä artistien, kuten Nas, Skrillex ja Cypress Hill kanssa.