Foo Fightersilta jättiyllätys – uusi single julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rockyhtye Foo Fighters on viettänyt parin vuoden ajan hiljaiseloa, mutta nyt yhtye on yllättänyt fanit uuden musiikin muodossa. Bändi julkaisi tuoreen singlensä mainostamatta asiaa lainkaan ennakkoon.

Uusi Run-kappaleesta julkaistiin musiikkivideon muodossa. Videolla vanhuksiksi meikatut Foo Fightersin jäsenet esiintyvät yhtä lailla iäkkään yleisön edessä kirkossa. Tapahtumat saavat yllättävän käänteen vanhusten villiintyessä musiikista.

Foo Fighters nähdään esiintymässä tänä vuonna myös Suomessa. Yhtye on Helsingissä 19. kesäkuuta järjestettävän Rock the Beach -tapahtuman pääesiintyjä. Foo Fightersin lisäksi lavalla nähdään Biffy Clyro, The Kills ja Apulanta.

Dave Grohlin luotsaaman Foo Fightersin odotetaan julkaisevan tänä vuonna myös yhdeksännen studioalbuminsa. Yhtyeen viimeisin pitkäsoitto oli vuonna 2014 ilmestynyt Sonic Highways.