Jasmin poseerasi bikineissä kameralle – seksikkyyttä riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävästä bikinivartalostaan tunnettu realitytähti Jasmin Walia esittelee usein treeniensä tuloksia sosiaalisessa mediassa. Tähtönen on julkaissut Instagramissa runsaasti kuviaan, mutta ajoittain hän päätyy myös paparazzikuviin.

Nyt Jasmin kuvattiin Espanjassa Ibizan saarella, jossa hän on viettänyt viime päivät. Hän keikisteli paparazzin kameralle mielellään turkooseissa bikineissään, eikä asennoista seksikkyyttä ainakaan puuttunut.

The Only Way Is Essex -brittisarjan 27-vuotias tähti Jasmin Walia on tuttu näky Lontoon yöelämässä. Aiemmin rakkaudessa epäonnea kokenut Walia on hiljattain alkanut seurustella toisen brittiläisen tositv-tähden kanssa. Neitokainen pitää nykysin yhtä Ross Worswickin kanssa, joka on tunnettu muun muassa Suomen musiikkiteleviossa esitetystä sarjasta Ex On The Beach.

Splash
Splash
Splash
Splash