Joanna Krupa sensuroi rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Viime viikolla Joanna julkaisi kaksi alastonkuva Instagramissa.

Nyt Joanna kuvattiin yhdessä Zuzanna Bijochin kanssa osallistumassa Puolan Varsovassa järjestettyyyn Dawid Wolinskin muotinäytökseen. Usein todella paljastavissa asuissa esiintyvän kaunottaren asussa oli tällä kertaa erikoinen yksityiskohta, sillä se vaikutti sisältävän mustan palkin rintojen päälle kuin itsesensuurin merkiksi.

37-vuotias Joanna Krupa on todella itsevarma nainen, ja hän julkaiseekin hyvin usein hänen omalla Instagram-kanavallaan seksikkäitä ja hyvin paljastavia kuvia, jotka hän on ottanut itse peilin kautta itsestään. Suurin osa miesfaneista hukuttaa naisen kuvien kommenttikentät kehuilla, mutta osa naispuolisista kommentoijista ihmettelee alusvaatteissa otettuja kuvia.

Splash
Splash
Splash
Splash