Tässä on tyyliä! Mies puristi kaikki mustapäänsä kerralla

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube on pullollaan mitä ällöttävimpiä videoita, joissa nähdään miten isoja finnejä ja mustapäitä puristetaan. Videoiden suosiosta päätellen näppyjen puristelemisen katsominen on jollakin tavalla tyydyttävää samalla kun se saa monille myös huonon olon.

Nyt Jacob Acosta on julkaissut hänen YouTube-kanavallensa videon, jossa hän näyttää miten hän puristaa mustapäät nenästään. Miehellä on oma tyyli puristaa jokainen mustapää yhtä aikaa, mikä tapahtuu niin, että mies työntää sormillaan koko nenää taakse päin. Katso video tästä.

Videolla nähdään miten mies puristaa hänen koko nenäänsä taakse päin kohti silmien väliä, jolloin nenän iho kiristyy ja joutuu paineen alle. Paineen ollessa tarpeeksi kova kaikki mustapäät ikään kuin räjähtävät samalla kerralla miehen nenän pinnalle ja saavat nenän täyttymään valkoisesta talista.