Turistit vilvoittelivat sademetsän purolla – sitten kolmemetrinen pyton ilmestyi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien videolle tallennettujen näkyjen perusteella voidaan varmasti sanoa, että Australia kätkee luontoonsa hurjia petoeläimiä. Valtavien matelijoiden luvattu maa houkutteli tällä kerralla eräät matkailijat sademetsään, jossa seurueta vastaan luikerteli suuri käärme.

Seurue oli päättänyt matkallaan käydä tutustumassa Cape York Peninsularissa sijaitsevaan sademetsään. He olivat pysähtyneet matalan puron luo, mutta saivat pian huomata, että vilvoittava puro oli houkutellut myös suuren käärmeen aamu-uinnille.

Videolle on saatu tallennettua hurja tilanne, jossa kolmemetrinen pyton tulee vilvoittelemaan puron matalaan veteen. Pyton ui suoraan kuvaajan ohi henkilön pysyessä paikoillaan. Valtavan pitkän käärmeen hoikkuudesta voidaan päätellä, että se ei ole tällä hetkellä kylläinen, minkä vuoksi pitkä käärme on ollut varmasti hyvin hurja näky lähietäisyydeltä.