Ystävä julkaisi Emily Ratajkowskin alastonkuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuosien aikana mallimaailman yhdeksi kuumimmista nimistä noussut kaunotar Emily Ratajkowski ei pelkää julkaista itsestään paljastelevia ja seksikkäitä selfiekuvia. Tällä kerralla hänen ystävänsä oli kuitenkin asialla, kun ystävä päätti napata naisesta alastonkuvan ja julkaista sen.

Ratajkowskin ystävä Lara Pia Arrobio nappasi upean parvekkeen oven luona seisovasta mallista kuvan takaa päin. Kuvassa 25-vuotias kaunotar seisoo alastomana selkä kameraan päin. Nainen pitää käsillään itsestään kiinni aivan kuin hän halaisi omaa vartaloaan katsoen samalla sivulle.

Lara Pia Arrobion nappaama kuva sai heti paljon huomiota. Ratajkowskista on totuttu näkemään hyvin paljastelevia otoksia aiemminkin, mutta tällä kerralla herkkä ja tilannekuvalta vaikuttava alastonkuva sai fanien päät pyörryksiin.

#ppandemeatpasta2015

A post shared by Lara Pia Arrobio (@piaarrobio) on