Hurrikaani riepotteli isoa roskista – miehellä oli suojelusenkeli matkassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuhovoimaiset ukkosmyrskyt koettelivat maanantaina Venäjän pääkaupunkia, Moskovaa. Myrskyn aiheuttamissa tuhoissa on kuollut yhteensä 16 ihmistä, ja lisäksi sadat ihmiset ovat joutuneet sairaalahoitoon. Nyt videolla nähdään hurja läheltä piti -tilanne, jossa mies oli joutua ison roska-astian alle.

Videolla nähdään tilanne, jossa jalkakäytävällä kävelevällä miehellä on todella hyvää tuuria matkassa. Kova myrskytuuli alkaa kuljettamaan isoa roska-astiaa tiellä kävelevää miestä kohti. Roska-astia ehtii kuitenkin juuri miehen kohdalla kääntymään niin, että sen suuaukko vain nappaa miehen sisälleen voimakkaan tönäisyn sijaan. Mies ei näytä vahingoittuneen vaan kävelee rauhallisesti roskiksen sisältä pois kun se pysähtyy.

Harvinaisen voimakkaat tuulet puhalsivat pahimmillaan jopa 110 kilometrin tuntivauhdilla. Myrskyä kuvaillaan pahimmaksi, mitä kaupungissa on nähty yli 100 vuoteen. Tuuli repi irti rakennusten kattoja ja kaatoivat maahan niin puita kuin ihmisiäkin, joten voidaan sanoa, että tällä miehellä oli suojelusenkeli matkassa mukana.