Tutkimus selvitti: Ihmisillä on keskimäärin 13 salaisuutta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen ihminen kantaa mielessään erilaisia salaisuuksia. Ne voivat liittyä joihinkin oikeisiin tekoihin, ystävien paljastamiin asioihin, omiin tunteisiin tai salaisiin intohimoihin. Nyt uuden tutkimuksen avulla saatiin selville miten paljon salaisuuksia ihmisillä keskimäärin on.

Daily Mail -sivusto kertoo uudesta Columbia Business School -oppilaitoksen tekemästä tutkimuksesta, jossa tutkittiin ihmisten salaisuuksia. Tutkimukseen otti osaa 2.000 ihmistä, jotka kertoivat totuudenmukaisesti salaisuuksistaan anonyymisti. Kävi ilmi, että ihmisillä on keskimäärin 13 salaisuutta.

Tutkijat saivat selville, että ihmisillä oli 13 salaisuutta, joista viittä he eivät ole koskaan paljastaneet kenellekään. Kymmeniä tuhansia salaisuuksia arvioimalla saatiin selville myös se, että salaisuudet vaihtelivat kokeessa lunttaamisesta aina oman seksuaalisuuden peittämiseen ja ystävän aviopuolison kanssa seksin harrastamiseen.