Jennifer Lopez revitteli – estoton show kuin strippiklubin lavalta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

47-vuotias laulajatar Jennifer Lopez on tunnettu mittavasta urastaan musiikin parissa, mutta viime aikoina hän on kuitenkin ollut enemmän esillä kenkämalliston ja suhdekiemuroiden vuoksi. Lopez paljasti äskettäin seurustelevansa baseball-tähti Alex Rodriguezin kanssa.

Jennifer Lopez nähtiin vuosia sitten melko usein poikkeuksellisen niukoissa ja seksikkäissä asuissa, mutta nyt – lähes viisikymppisenä – JLo on tarjonnut esityksen, joka lienee hänen uransa seksikkäimpiä. Esitys oli nimittäin kuin strippiklubin lavalla.

Jennifer Lopez on seurustellut jo kuukausien ajan Yankees-joukkueessa baseballia pelanneen Alex Rodriguezin kanssa. Lopez julkaisi taannoin Instagram-kanavallaan kuvan, jonka myötä hän näytti kaikille, että heidän suhteensa on edennyt seuraavalle tasolle. Kuvassa hänen tyttärensä on Alex Rodriguezin tyttären reppuselässä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash