Koiralla erikoinen ongelma – ei luota omiin tassuihinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pieni koira oli kävellyt kotoaan eksyneenä vieraaseen pihaan. Talon asukas oli huomannut pikkuisen, joka ei ollut vaikuttanut kulkukoiralta. Henkilö oli ruokkinut koiraa ja huomannut koiran syödessä, että sillä on hyvin erikoinen häiriö.

YouTube-videolla nähdään miten pieni koira syö rauhallisesti sen eteen asetetusta ruokakiposta. Yllättäin koira alkaa kuitenkin murisemaan hyvin vihaisesti omalle etutassulleen. Koira näyttäisi luulevan, että oma etutassu on uhka, joka yrittää päästä hänen ruokakipolleen.

Koira murisee ja vaikuttaa hyvin vihaiselta ensin toiselle etutassulleen ja hetken kuluttua vielä toisellekin. Koiran erikoista käytöstä kuvannut henkilö oli julkaissut videon koirasta paikallisten Facebook-ryhmässä, minkä jälkeen video oli lähtenyt leviämään ja koiran omistaja viimein löytänyt takaisin lemmikkinsä luo.