Mies ei muistanut miten pääsi kännissä kotiin – sitten puhelimesta löytyi selfie

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Reece-niminen mies oli ollut mitä ilmeisimmin viettämässä railakasta iltaa. Hän oli menettänyt muistinsa nautittuaan päihdyttäviä aineita. Reece kuitenkin heräsi aamulla omasta sängystään vailla tietoa, kuinka oli sinne päätynyt.

Reecen tarina on kuin tosielämän Hangover-elokuvasta. Mies oli krapula-aamuna ihmetellyt, kuinka hän on päätynyt omaan sänkyynsä nukkumaan. Hänellä oli ollut puhelin tallella, josta löytyikin pätevä johtolanka loppuillan kulusta.

Miehen puhelimella oli otettu yöllä selfie, jossa hän itse makasi taustalla omassa sängyssään peukkua näyttäen. Kuvan olivat ottaneet poliisit, jotka hymyilivät kameralle leveästi. Kuva kertoo, että virkavallalla oli ollut pelisilmää, sillä he olivat toimittaneet juopuneen miehen kotiinsa ja jättäneet hänelle vielä todistusaineistoa asiasta.

After a blackout night, my mate woke up to a ripper selfie on his phone! from australia