Miesten pitsishortsit tulevat – onko kukaan valmis?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesän tullen ihmisten vaatetus alkaa kevenemään ja katukuvassa nähdään enemmän värikkäitä sävyjä ja romanttisia pastelleja vaatteiden väreissä. Nyt Los Angelesissa toimiva vaatemerkki on tuomassa uutta trendiä miehille, joiden halutaan paljastavan enemmän ihoa.

Naisten vaatetuksessa on viime aikoina nähty paljon tyylejä, joissa alusvaatteet näkyvät ohuiden vaatteiden alta läpi. Nyt miehille ollaan nostamassa samaa trendiä, kun Hologramcity LA -niminen vaatemerkki tuo miesten saataville erilaisia asukokonaisuuksia, joissa miesten alushousut näkyvät shortsien alta läpi.

Aiemmin Hologramcity LA on käyttänyt materiaaleinaan erilaisia verkkoja ja ohuita kankaita. Nyt kesäkuussa yritys on tuonut miehille myös pastellinväriset todella huomiota herättävät shortsit, joiden materiaalina toimii hempeä pitsi.

ANTI CARGO SHORT Available now online HOLOGRAMCITY.net #coachella #vibes #mesh

A post shared by HOLOGRAMCITY (@hologramcityla) on