Rihanna käveli koripallopeliin tyylillä – selostajakin sekosi sanoissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna ei jää koskaan huomaamatta missään vaan hän onnistuu aina kääntämään ihmisten päät erikoisella tyylillään ja itsevarmalla olemuksellaan. Erityisen näyttävän sisääntulon hän pääsi tekemään kuitenkin kesken koripallo-ottelun, jonka selostajakin menetti hetkeksi keskittymiskykynsä.

Rihanna oli mennyt katsomaan Kaliforniassa Oaklandissa koripallopeliä Oracle Arena -areenalle. Kun hän asteli eturiviin kesken pelin, toinen selostajista menetti keskittymisensä ja kommentoi, että ei huomannut enää peliä lainkaan, kun Rihanna asteli suoraan hänen eteensä.

Videolla nähdään miten Rihanna seurueineen kävelee kentän laitaa pitkin omille paikoilleen. Näyttävä sisääntulo ei jäänyt varmasti muiltakaan huomaamatta. Kesken pelin Rihanna nousi myös välillä ylös tekemään erilaisia tuuletuksia, joista ainakin yksi saatiin tallennettua videolle.

https://twitter.com/search?f=images&vertical=default&q=rihanna%20game&src=typd