Varkaille 30 000 kondomia ja 33 peppuvibraattoria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Las Vegasissa varastoaan pitävä LELO-seksivälinevalmistaja on joutunut pitkäkyntisten uhriksi. Yhtiön varastolla on vieraillut viime viikonloppuna kutsumattomia vieraita, jotka pakkasivat luvattomasti autoonsa jättimäärän kondomeja ja peppuvibraattoreja.

LELO-seksivälinevalmistaja on julkaissut Youtubeen valvontakameran kuvaamaa videomateriaalia yhtiön Las Vegasin varastolle tunkeutuneista miehistä. Varkailla ei todennäköisesti ollut pienintäkään tietoa, mitä heidän anastamissaan laatikoissa oli sisältönä. Niissä oli hervoton satsi kondomeja.

Varkaiden mukaan lähti yhteensä 30.000 HEX-kondomia ja 33 HUGO-peppuvibraattoria. LELO on luvannut varkaiden kiinni saamiseen johtavasta vihjeestä palkkion, jossa vinkinantaja saa päättää mille hyväntekeväisyysjärjestölle yhtiö lahjoittaa 38.000 dollaria. Eli summan, joka on sama kuin anastetun materiaalin arvo, Daily Dot uutisoi.