Poliisi julkaisi videon Tiger Woodsin pidätyksestä – golf-tähti todella sekavana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ammattigolfari Tiger Woods pidätettiin taannoin Floridan Jupiterissa rattijuopumuksesta. Tähden omien sanojen mukaan alkoholilla ei tosin ollut osuutta asiaan, vaan hänen ajotyylinsä johtui reseptilääkkeiden vaikutuksesta.

Nyt Jupiterin poliisilaitos on julkaissut kojelautakameran videon Woodsin pidätystilanteesta. Materiaali paljastaa poliisin raittiuskokeen tuottavan hankaluuksia urheilijalle. Hänellä on vaikeuksia kävellä suoraan ja seurata poliisin taskulamppua.

Tiger Woodsin auton vasemman puolen renkaat olivat tyhjät, ja ajoneuvon kylkeen oli ilmestynyt lommoja. Floridan sijaan golfari luuli olevansa edelleen Kaliforniassa. TMZ-sivuston mukaan poliisin alkometri kuitenkin osoitti, ettei urheilija ollut pidätyshetkellä alkoholin vaikutuksen alaisena.

Tiger Woods vapautettiin muutama tunti pidätyksen jälkeen ilman takuita odottamaan oikeudenkäyntiä. Woodsin ura ammattigolfaajana on ollut viime vuosina alamäessä terveydellisten ongelmien vuoksi. Hänen selkänsä on leikattu useita kertoja.