Blake Lively hehkui punaisella matolla – sädehti kurvikkaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias näyttelijätär Blake Lively on saanut miehensä Ryan Reynoldsin kanssa kaksi lasta. Pariskunnan nuorin lapsi syntyi viisi kuukautta sitten, mutta Blake Lively on jo todella hyvässä kunnossa fyysisesti. Nyt näyttelijätär loisti punaisella matolla osallistuessaan New Yorkissa järjestettyyn American Ballet Theatre -teatterin kevätgaalaan.

Näyttelijätär on viimeisimmän synnytyksen jälkeen sanonut, että hän ei aio ottaa vartalostaan ja ulkonäöstään mitään paineita. Tästä huolimatta nainen hehkui todella upeana ja itsevarmana punaisella matolla neonkeltaisessa iltapuvussa, joka korosti tähden naisellisia muotoja todella kauniisti.

Blake Lively oli todellinen näky ollessaan kuvattavana teatterin sisäänkäynnin edessä. Kirkas asu ei jäänyt keneltäkään huomaamatta, ja asua täydensi vielä hyvin kaunis ulkotakkikin, joka oli myös väritykseltään todella kirkkaan ja hehkuvan fuksianpunainen.

Splash
Splash
Splash