Järkyttävä trendi: Ihmiset vievät nyt lemmikkinsä kaatopaikalle – nainen pelastanut jo yli 300 koiraa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset tekevät välillä erikoisia ja yllättäviä löytöjä kaatopaikalta. Judy Obregon yllättyi kuitenkin enemmän kuin oli ajatellut nähdessään kaatopaikalle heitetyn koiran. Judy pelasti koiran ja otti sen lemmikikseen, minkä jälkeen hän on pelastanut kaatopaikalta jo satoja eläimiä.

Judy Obregon on pelastanut kaatopaikalta jo noin 300 koiraa, jotka ihmiset ovat heittäneet roskien sekaan kuolemaan. Obregon on vienyt koirat eläinsuojaan, jossa niille on annettu tarvittavaa hoitoa. Jokainen Obregonin pelastama koira on lopulta saanut uuden perheen ja rakastavan loppuelämän kodin.

Judy Obregon on perustanut oman The Abandoned Ones Animal Rescue -nimisen järjestön, joka pelastaa ihmisten heitteillejättämiä koiria ja etsii niille uudet kodit. Lemmikkien ottaminen on aina vakava ja iso päätös, johon ihmisten tulisi sitoutua koiran koko elämän ajaksi.