Karhu kiipesi keskustan puuhun – vietti kolme tuntia ihmisten ihmeteltävänä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Villieläimet saattavat vaeltaa kaupunkialueille esimerkiksi ruoan perässä. Yksi urbaaniin ympäristöön eksyneistä eläimistä on hiljattain wisconsinilaisessa kaupungissa puun latvaan eksynyt karhu. Kontio aiheutti hämminkiä keskellä keskustaa.

Wisconsin Rapids on pienehkö kaupunki keskellä Wisconsinin osavaltiota. Nyt kaupungin keskustassa on hieraistu silmiä, kun yhden kadun varrella sijaitsevaan puuhun oli kiivennyt täysikasvuinen karhu. Ohikulkijat jäivät katselemaan mesikämmentä kummissaan.

Karhu oli patsastellut puun latvassa ja oksilla yli kolme tuntia. Alueen eläinviranomaisten mukaan eläin oli tullut puusta alas ja jättänyt kaupungin hälinän taakseen yöaikaan liikenteen rauhoituttua.