Kesä on pelastettu! Samppanjaa myydään nyt six-packeissa

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Suomessa nähtiin muutama vuosi sitten hauska tempaus, jossa eräs nuorkauppakamari kauppasi sixpackia Dom Perignon -samppanjaa 1.200 euron hintaan. Sixpackille oli tehty jopa asianmukainen pahvinen kahtokahvallinen laatikko. Sixpackin hinta taisi kuitenkin olla ostajille liikaa.

Nyt maailman suurin samppanjan tuottaja Moët & Chandon on tuonut markkinoille pikkupullojen setin, joka on oivallinen ratkaisu esimerkiksi piknikille tai rannalle mukaan otettavaksi. Kuuden pullon settiä myydään toistaiseksi vain Yhdysvalloissa, mutta moni haaveilee sen saapumisesta myös Suomeen.

Cosmopolitan uutisoi Moët & Chandonin varautuneen kesään tuomalla amerikkalaisiin alkoholimyymälöihin samppanja -six-packeja. Mini Share Pack -nimisessä setissä on kuusi Imperial Brut -pulloa. Jokaisessa pullossa on 1,87 desilitraa samppanjaa.

Setti muuttaa grillijuhlien ja puistossa istuskelun. Oluen tai siiderin sijaan voi mukaan otttaa pikkupullon samppanjaa, jossa on juuri sopiva annos yhtä lasillista varten. Six-pack sopii muutenkin hieman parempia Kemppaisten nautittavaksi, sillä se maksaa sata dollaria.