Kiireinen perheenäiti paljasti – näin meikkaaminen lasten kanssa onnistuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmat tietävät, että lasten hoitaminen on kokopäivätyötä. Lapset vaativat jatkuvaa huomiota ja huolenpitoa, minkä vuoksi monista arkisistakin toimista voi tulla hieman haastavampia. Nyt eräs äiti demonstroi videolla miten hän onnistuu meikkaamaan lastensa kanssa.

Lashesloveandleather-sivustoa ylläpitävä Melrae Segal on Vancouverissa asuva meikkitaiteilija, joka kirjoittaa blogiinsa kaikeasta kauneuteen liittyvästä. Nainen julkaisi äitienpäivän kunniaksi hänen Instagram-kanavallaan hauskan videon, jossa hän yrittää meikata samalla kun hän katsoo kahden lapsensa perään.

Monille mahdottomalta kuulostava tehtävä luonnistuu naiselta yllättävän hyvin. Lapset tönivät naista ja istuskelevat välillä äitinsä sylissä, mutta naisen vakaa käsi onnistuu silti loihtimaan itselleen upean meikkityylin, jonka nainen pystyi viimeistelemään vielä näyttävillä irtoripsillä.