Koira ilmestyi naisten treeneihin – seuraus yllätti jokaisen

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat oppivat nopeasti huomaamaan mistä niiden omistajat pitävät. Toisinaan lemmikit yrittävät myös matkia ihmisiä halutessaan osallistua esimerkiksi johonkin leikkiin tai arkiaskareeseen. Tällä kerralla videolla nähdään hulvaton tilanne, jossa kultainennoutaja on alkanut treenaamaan.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa ryhmä naisia on kokoontunut ulos kuntoilemaan. Yksi on ilmeisesti ottanut myös kultaisennoutajansa mukaan ja saanut koirankin innostumaan naisten aktiviteetista. Naiset ovat alkaneet tekemään vatsalihasrutistuksia maassa, ja koira on yrittänyt ilmeisesti tehdä niitä perässä.

Videon perusteella näyttäisi siltä, että koira on mennyt naisten mukana maahan kuntoilemaan. Se heiluttelee etu- ja takatassujaan ja näyttäisi yrittävän toistaa naisten liikehdintää perässä. Koiran kieriminen on näyttänyt niin huvittavalta, että video on lähtenyt nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa.