Kylie Jenner tihkuu seksiä – mitä ihmettä näillä kuvilla mainostetaan?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähtenä ja liikenaisena tunnettu Kylie Jenner julkaisi juuri uuden huulikiiltosarjan, jonka hän on luonut yhteistyössä hänen siskonsa Khloe Kardashianin kanssa. Jenner näyttää tietävän hyvin sen, että seksi myy, sillä uusissa huulipunamainoksissa huomio kiinnittyy täysin muualle kuin kaunottaren huuliin.

19-vuotias Kylie Jenner on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan uusia kuvia, jotka liittyvät huulikiiltojen lanseeraukseen. Kylie on alkanut tällä kerralla tekemään promootiota huulimeikeille hieman eri tavalla kuin aiemmin, ja nyt hänet nähdäänkin todella seksikkäissä alusvaatekuvissa.

Kylie Jenner poseeraa uusimmassa kuvassaan sängyllä todella niukoissa ja seksikkäissä alusvaatteissa. Jennerin muissa kuvissa naisen ylävartaloa peittää värikäs tekoturkis ja naiselle valittu räikeän punainen huulipuna on niin huomiota herättävä, että se onnistuu kiinnittämään katsojien huomion.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

🔥 DOLL MATTE LIP .. launching in the new Koko Kollection Kit 5/31

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on