Näin flaksi käy paremmin – lisää nämä sanat Tinder-profiiliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Deittisovellus Tinderistä voi löytää satunnaista seksiseuraa, vakituisen parisuhteen tai viestittelyseuraa iltojen iloksi. Osa ihmisistä harmittelee mätsiensä vähyyttä. Mikäli profiilikuva on kunnossa, kannattaa myös esittelytekstiin panostaa hieman pintaa syvemmältä.

Illicit Encounters -sivusto on nyt tutkinut, mitkä sanat viehättävät vastakkaista sukupuolta eniten. Vaikka esittelyteksteissä kannattaakin olla ehdottoman rehellinen ainakin tosirakkautta havitellessa, on naisten järkevää lisätä profiileihinsa sanat: kurvikas, seksikäs, rehellinen ja itsevarma.

Miehet puolestaan voivat saada enemmän yhteensopivuuksia, mikäli heidän Tinder-profiilissaan lukevat sanat: rehellisyys, älykkyys ja itsevarmuus. Kerroimme äskettäin, että naisten mukaan luovuus on ulkonäköä tärkeämpi seikka – ainakin vakavaa suhdetta etsittäessä.