Varkaat iskivät Scott Disickin kotiin – tekijöistä epäilyttävä paljastus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kourtney Kardashianin lasten isä Scott Disick on joutunut varkauden uhriksi. Miehen Kalifornian Hidden Hillsissä sijaitsevaan kotiin iskettiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Varkaat iskivät Disickin kotiin takaoven kautta tähden ollessa itse Las Vegasissa isännöimässä syntymäpäiväjuhlia. TMZ-sivuston mukaan toistaiseksi on epäselvää, kuinka paljon arvoesineitä rikollisten mukaan päätyi.

Poliisit uskovat varkaiden tunteneen Disickin kodin, sillä he vaikuttivat tietävän missä turvakamerat sijaitsevat. Myös teon ajoitus viittaa tähän. Viranomaiset saapuivat paikalle talossa olevan hiljaisen murtohälyttimen mentyä päälle, mutta varkaat olivat jo poistuneet paikalta.

Scott Disick on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä ansiosta. Seksiaddiktiksi tunnustautunut tähti nähtiin taannoin treffeillä 19-vuotiaan näyttelijän, Bella Thornen kanssa.