Hurja tulos: 43 prosenttia ei halua yhteydenpitoa seksin jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni sinkkuna elävä nainen ja mies on harrastanut yhden illan kestäviä suhteita. Toisinaan yhden illan jutut voivat tuottaa toiselle osapuolelle pettymyksen jos hän on toivonut suhteelta pidempää kestoa kuin yhden yön. Nyt Dr.Ed-sivusto selvitti mitä mieltä ihmiset oikeasti ovat lyhytkestoisista seksisuhteista.

Kyselyssä selvitettiin 500 eurooppalaisen ja 500 amerikkalaisen avulla mitä mieltä he ovat oikeasti yhden illan jutuista. Eurooppalaisista 29 prosenttia kertoi, että ei halua pitää yhteisen yön jälkeen enää toiseen yhteyttä eikä vastata viesteihin. 27 prosenttia myönsi pitävänsä yhteyttä muutaman päivän ajan ja 24 prosenttia viestitteli vielä viikkojenkin jälkeen. Eurooppalaisista 11 prosenttia halusi jatkaa yhteydenpitoa vieläkin pidempään.

Amerikkalaiset vastasivat kyselyyn täysin eri tavalla. Amerikkalaisista jopa 43 prosenttia myönsi, että ei halua jatkaa yhteydenpitoa yhden illan seksikumppanien kanssa. 20 prosenttia kuitenkin jatkoi yhteydenpitoa vielä muutaman päivän ajan ja 18 prosenttia jopa viikkojenkin jälkeen. Kahdeksan prosenttia amerikkalaisista toivoi, että yhteydenpito jatkuu seksikumppanin kanssa pidempään.