Hupsista, Kendall Jennerin lyhyt minimekko paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti ja malli Kendall Jenner on tällä hetkellä yksi puhutuimmista ja kiinnostavimmista malleista muotialalla. Hän esitteli Kylie-siskonsa kanssa äskettäin heidän yhteisen vaatemallistonsa rohkealla videolla, josta ei paljasta pintaa puuttunut.

Eilen Kendall osallistui New Jersessä järjestettyyn Veuve Cliquot Polo -tapahtumaan Liberty State Parkissa, jossa hän juhli lyhyessä minimekossa. Ehkä samppanja oli tehnyt tehtävänsä, sillä nuori supermalli tuli vilauttaneeksi minimekkonsa sisältöä paparazzien edessä noustessaan golfauton kyydistä. Onneksi mekon alla oli pikkuhousut suojaamassa intiimeiltä paljastuksilta.

Kendall poseerasi taannoin italialaisen muotitalo La Perlan mainoskasvona, ja sitä ennen hän kertoi haluavansa jatkossa poseerata seksikkäämmissä kuvissa. Kuvaaja Mario Testino kommentoi, että Jennerin vähäiset aistikkaammat kuvaukset saattavat johtua siitä, että kuvaajat eivät uskalla pyytää naista sellaisiin ajatellessaan, että Jenner ei halua paljastaa itsestään liikaa.

Splash
Splash
Splash