Ihastuttava näky – sarvikuonon poikanen harjoitteli puskemista!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Saint Louisin eläintarha sai taannoin uuden asukkaan pienen Moyo-sarvikuonon muodossa. Toukokuussa syntynyt pienokainen on jo muutaman viikon aikana kasvanut kasvanut hyvää vauhtia, kuten tuore video paljastaa.

Eläintarhan jakamalla hellyttävällä videolla Moyo opettelee jo aikuisten tavoille. Sarvikuono harjoittelee hyökkäämistä sille annetun aktivointilelun avulla. Moyon puuhastelua ei haittaa edes se, ettei sen sarvi vielä kasva.

Moyo kuuluu afrikkalaiseen pensassarvikuono-lajiin. CBS-uutissivuston mukaan luonnossa elävien pensassarvikuonojen kanta on tippunut dramaattisesti vuosikymmenten aikana salametsästyksen vuoksi. Vuosien 1970 ja 1992 välillä niiden määrä väheni jopa 96 prosentilla.