Kohuttu Maria Monde julkaisi kesäbiisin – videosta ei seksiä puutu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syyskuussa 2016 läpimurron ensimmäisellä Maailma-singlellään tehnyt suomalainen artistitulokas Maria Monde nousi sittemmin otsikoihin, kun hänen kappalettaan kritisoitiin vuoden surkeimmaksi biisiksi.

Monde julkaisi saamastaan kritiikistä huolimatta uusia kappaleita, ja eilen verkossa julkaistiin hänen kesäkappaleensa Snäppäillään. Tuoreella musiikkivideolla nähdään vierailemassa myös Hottikset-realitysarjasta tuttu Juha.

– Biisi on räätälöity olemaan Maailma – biisin serkkubiisi ja se lähtee siis haastamaan sitä, Maria Monde kertoo uudesta kappaleestaan.

Maailma-kappaleen musiikkivideo on katsottu YouTubessa jo lähes 1,5 miljoonaa kertaa. Artisti itse kertoo olevansa feministi, tasa-arvon tavoittelija ja sukupuolettomuutta puolustava.