Manchesterin konsertista 2,5 miljoonan tulot – lasten kanssa tanssinut poliisi sometähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ariana Granden konsertissa tapahtuneen terrori-iskun uhreille ja heidän perheilleen kerättiin eilen rahaa massiivisessa One Love Manchester -hyväntekeväisyyskonsertissa, jonka tähtinä olivat Granden lisäksi muun muassa Justin Bieber, Coldplay ja Liam Gallagher.

Konsertin suurimmaksi sometähdeksi nousi kuitenkin huippuartistien sijaan tavallinen brittipoliisi, joka tanssi yhdessä lasten kanssa Justin Bieberin esiintymisen aikana. Poliisi ja lapset tanssivat piirissä, ja ote tanssista lähti välittömästi leviämään sosiaalisessa mediassa valtavalla vauhdilla.

Alustavien tietojen mukaan konsertilla kerättiin noin kaksi miljoonaa puntaa, eli lähes 2,5 miljoonaa euroa. Kaikki esiintyjät esiintyivät ilmaiseksi. Myös verkossa esitetyn konsertin uskotaan saaneen jopa enemmän katsojia kuin aikoinaan Live Aid, koska se esitettiin eilen suorana 50 maassa. Live Aid keräsi 600 miljoonaa katsojaa vuonna 1988.