Mies löysi kotoaan tunkeilijan – myrkyllinen vieras verhotangossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan käärmeet löytävät tiensä ihmisten asuntoihin etsiessään joko lämmintä suojaa kylmällä säällä tai viilennystä liian kuumilla kesähelteillä. Nyt videolla nähdään pelottava löytö, jonka mies oli tehnyt saapuessaan kotiin.

YouTube-videolla nähdään miten iso käärme on luikerrellut taloon ja asettunut ikkunan verhotangon päälle kerälle. Mies oli huomannut käärmeen saapuessaan kotiin, jolloin hän oli soittanut itselleen avuksi ammattilaisen, joka tuli oikeanlaisten välineiden kera hakemaan käärmeen.

Mustamambaksi epäilty käärme on myrkyllinen, minkä vuoksi olikin hyvä, että talon asukas oli kotonaan rauhallisesti ja odotteli ammattilaista hakemaan käärmeen pois. Paikalle saapunut mies sai käärmeen omasta mielestään yllättävänkin vaivattomasti kiinni, mikä sai hänet silminnähden helpottumaan.