Motoristit hyppivät mopoilla romahtaneen sillan yli – poliisi etsii hurjapäitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Somessa levinneellä videolla seurataan kahden moottoripyöräilijän hurjapäistä tempausta, jossa he hyppivät sillan romahtaneen osan yli. Viranomaistahot eivät ole innoissaan luvattomasti toteutetuista stunteista.

Facebook-käyttäjä Colt Howellin jakamalla videolla kaksi motoristia esittelee taitojaan North Carolinan Granite Fallsilla sijaitsevalla sillalla. Silta on suljettu sen keskiosan romahdettua alas. Moottoripyöräilijät hyppivät yli 20 metriä pitkän aukon yli ajamalla reunalle asetetun hyppyrin päältä.

Paikallisten poliisien mukaan ajajat ovat vaarantaneet sekä itsensä että heidän tempaustaan mahdollisesti kopioivat videollaan. Huffington Post -lehden mukaan viranomaiset ovat varoittaneet tekijöiden kärsivän sakkorangaistuksesta, mikäli he jäävät kiinni.

 

Bridge collapses creating perfect 72ft gap 🏍💨🦅🇺🇸🇺🇸

Publié par Colt Howell sur mardi 30 mai 2017