Näin kuorit kananmunan hakaneulalla

Koti & Asuminen Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Facebookissa on alkanut leviämään video, jossa esitellään monia hyödyllisiä niksejä, jotka jokaisen olisi hyvä tietää. Kuten aina, nämäkin neuvot ovat yksinkertaisia, mutta harva tulee ajatelleeksi näitä helppoja ratkaisuja arkipäivien pieniin ongelmiin.

Ensimmäisenä videolla näytetään helppo ja nopea tapa saada irrotettua kivi kirsikoiden sisältä. Hakaneulaa apuna käyttäen kiven pystyy poimimaan kirsikan sisältä ilman, että se pitäisi syödä kiveä hampailla väistellen. Toisessa niksissä banaanitertun juureen laitetaan palanen alumiinifoliota, jonka ansiosta banaanit säilyvät pidempään mustumattomina.

Monilla ihmisillä on oma mielipide siitä miten keitetystä kananmunasta saadaan kuori irtoamaan helpoiten. Videolla näytetty niksi näyttäisi todella toimivalta. Kananmunan kuoreen tehdään terävällä neulalla pieni reikä ennen kuin kananmuna keitetään. Kun kananmuna on kypsynyt ja se halutaan kuoria, tarvitaan enää vain pieni kopautus ja kuoren palasesta vetäminen avaa koko kuoren kananmunan päältä.

6 hot kitchen hacks

6 hot kitchen hacks.🔥

Publié par You're Gorgeous sur mercredi 31 mai 2017