Naisen ja koiran automatka muuttui hetkessä – lempikappale pärähti soimaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset nauttivat automatkojensa aikana siitä, että yksin ajellessa hyvän kappaleen mukana pystyy huoletta laulamaan sydämensä kyllyydestä ilman, että kukaan on kuuntelemassa tai arvostelemassa. Nyt videolla nähdään hauska parivaljakko, joka harrastaa automatkakaraokea yhdessä.

Annie Aul -niminen koiranomistaja on kuvannut videolle hänen ja Lola-koiran yhteistä automatkaa. Matka näyttää taittuvan mukavasti ja koira nukkuu rauhallisesti takapenkillä. Kun naisen ja koiran lempikappale alkaa soimaan auton stereoista, kumpikin alkaa innoissaan laulamaan.

Videolla nähdään miten Annie alkaa laulamaan We Are The Champions -kappaleen mukana. Heti kun voimakas kertosäe lähtee kappaleessa soimaan, koirakin herää ja alkaa ulvomaan naisen kanssa. Annie ja Lola lauleskelevat yhdessä tunteella kappaletta, joka näyttäisi olevan kummankin mieleen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.