Selviytyjät-hittisarja Neloselle – suomalaisjulkkiksilla tiukat paikat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin ja suurimpiin ohjelmaformaatteihin kuuluva Selviytyjät nähdään pian Suomessa, kun parhaillaan kuvaukset aloittavat tuotantokausi päätyy aikoinaan Nelosella ruutuihin. Mukana kisassa on 16 suomalaista seikkailijaa, joiden joukkoon mahtuu runsaasti tuttuja tähtiä.

Kuvaukset ovat jo vieneet 16 julkkista Filippiineille, jossa kansainväliseen Survivor-formaattiin perustuvaa realitysarjaa kuvataan. 30.000 euron voittopotista kilpailemassa ovat julkkiksista muun muassa Sampo Kaulanen, Kalle Palander, Musta Barbaari, Sara Chafak, Cristal Snow ja Janni Hussi.

Jokainen kilpailija on käynyt läpi tarkat lääkärintarkastukset ja testit, ja on sekä fyysisesti että henkisesti valmis antamaan kaikkensa kilpailulle. Ohjelmaa kuvataan Filippiineillä pitkälle heinäkuuhun, ja se nähdään Nelosella keväällä 2018.