Zac Efron pahamaineisen sarjamurhaajan rooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pian valkokankaalla Baywatch-elokuvassa nähtävä sydäntensärkijä Zac Efron on kiinnitetty uralleen melko poikkeukselliseen roolin. Hän tulee näyttelemään yhtä kaikkien aikojen pahamaineisimmista sarjamurhaajista.

Zac Efron esittää Ted Bundya tulevassa Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile -elokuvassa. Tositapahtumiin perustuva elokuva paneutuu Bundyn elämään hänen pitkäaikaisen tyttöystävänsä, Elizabeth Kloepferin näkökulmasta. Elokuvan ohjaa rikosdokumenteista parhaiten tunnettu Joe Berlinger.

Ted Bundy murhasi vuosina 1973-1978 ainakin 30 naista, joskin uhrien tarkka lukumäärä on epäselvä. Mies hurmasi monet uhreistaan karismallaan ja ulkonäöllään. Sosiopaatiksi kuvailtu Bundy jäi kiinni vuonna 1978, ja hänet teloitettiin sähkötuolissa lähes kymmenen vuotta myöhemmin.

High School Musical -roolinsa kautta maailmanmaineeseen noussut Zac Eron tunnetaan pääasiassa komediaelokuvista, kuten Naapurit, Dirty Grandpa ja Sinkkuna suhteessa. Hän on kuitenkin näytellyt myös draamarooleissa elokuvissa kuten The Paperboy ja Parkland.