2 000 000 seuraajaa ei voi olla väärässä – tämä mies saa naisten kuolan valumaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen kuntovalmentaja ja Instagram-tähti Brock O’Hurn on luonut uraa myös mallina. Miehen raamikas ulkonäkö kiehtoo hameväen edustajia siinä määrin, että hänen julkaisemansa valokuvat niittävät hetkessä satojatuhansia tykkäyksiä.

Nyt olemme päättäneet julkaista kuvakollaasin miehestä, joka aikoinaan nousi koko maailman maineeseen videolla, jolla hän opetti nutturan tekemisen. Pitkähiuksinen Brock O’Hurn on kuin ihmisleijona ja viikinkien kuningas. Hänen maskuliinisuutensa saa usean leidin jalat veteliksi.

Kaksimetrinen kalifornialainen on näytellyt muutamissa elokuvissa, mutta luonut ennen kaikkea mainetta Instagramissa. Hänellä on kaksi miljoonaa seuraajaa. 25-vuotias mies on kuin elävä päiväuni, mutta pikkulinnut kuiskivat hänen vihdoin löytäneen vierelleen vakituisen tyttöystävän. Mikään ei kuitenkaan estä haaveilemasta…

Day 1. Found my weapon of choice 🗡😈

Henkilön Brock O'Hurn (@brockohurn) jakama julkaisu

I know what you're thinking.. and yes.. she is actually that beautiful in person too 😍

Henkilön Brock O'Hurn (@brockohurn) jakama julkaisu

Monday's… If you aren't having a great one, you better change that 😉

Henkilön Brock O'Hurn (@brockohurn) jakama julkaisu

Stay Focused. Really, really… Really focused… 😂 Hope everyone's having an incredible day. Life is good!

Henkilön Brock O'Hurn (@brockohurn) jakama julkaisu

Was bored on set.. so why not strum a few 🤓 Hope everyone had an incredible day!

Henkilön Brock O'Hurn (@brockohurn) jakama julkaisu