Fitness-malli huijasi fanejaan? ”Nostelee feikkipainoja videolla”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä on helppo luoda itselleen valheellinen profiili, jossa esittelee ainoastaan muokattuja kuvia ja valheellisia tilanteita. Fitness-tähtien aikakaudella on usein todistettu, kuinka osa kuuluisuutta janoavista muokkaa kuviaan saadakseen enemmän seuraajia sosiaalisessa mediassa. Nyt luodaan jopa valheellisia treenihetkiä.

Brasilialainen fitness-malli Gracyanne Barbosalla on saman verran Instagram-seuraajia kuin Suomessa asukkaita. Naisen vartalo on treenattu äärimmäiseen kuntoon ja pelkästään hänen takamuksensa saa haukkomaan happea. Nyt kuitenkin on otaksuttu, että nettimainetta niittävä neitokainen on nostellut julkaisemillaan videoilla feikkipainoja.

Yksi Gracyanne Barbosan suoritusta arvosteleva on Youtube-kanavaansa ylläpitävä Nick’s Strength and Power. Hänen mukaansa nainen tekee kymmenen toistoa 170-kiloisilla painoilla liian kevyesti. Barbosalla ei ole yllään painonnostossa käytettyjä varusteita ja toistot vaikuttavat liian helpoilta. Asiasta on käyty keskustelua myös Redditissä. Toisin sanoen, netissä on edelleenkin helppo väittää muuta kuin totuutta.

Girls are using fake weights too



by invideos

https://www.instagram.com/p/BUYB8ZelPuR/