Halle Berry raskaana? Poseeraus sai huhut liikkeelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

50-vuotias Halle Berry osallistui vuosittaiseen Chrysalis Butterfly Ball -tapahtumaan, jossa hänen ottamansa poseerausasennot punaisella matolla saivat käyntiin melkoisen huhumyllyn. Nainen poseerasi pitäen käsiä vatsallaan, minkä vuoksi moni on alkanut epäilemään, että kaunotar olisi raskaana.

Oscar-voittanut näyttelijätär säväytti punaisella matolla hopeisessa paljettimekossa, joka loisti kauniisti kameroiden räpsyessä tähden suuntaan. Halle Berry otti valokuvattavana ollessaan yllättäin poseerauksen, joka on yleisesti raskaana olevien tähtien käyttämä.

Poseerausasennossa nainen asetti kädet vatsansa päälle ja suoraan vatsan alle aivan kuin hän pitelisi raskausvatsastaan kiinni ja haluaisi korostaa sitä. Naisen pelkän vatsan koon perusteella kukaan ei olisi varmasti osannut päätellä tällaista huhua, mutta vatsan korostaminen siitä kiinni pitämällä on yleisesti ollut punaisella matolla tapa, jolla naiset kertovat odottavansa lasta.

Splash
Splash
Splash